CSIC de Cine BCN- Lo imposible
Quedan pocas entradas

CSIC de Cine BCN- Lo imposible

L'Institut de Ciències del Mar del CSIC, a Barcelona, acollirà per primera vegada una sessió de CSIC de Cine amb la pel·lícula Lo imposible

Por Consejo Superior de Investigaciones Científicas

Fecha y hora

Empieza el jue, 11 jul 2024 21:00 CEST

Ubicación

Institut de Ciencies del Mar

37-49 Passeig Marítim de la Barceloneta 08003 Barcelona Spain

Acerca de este evento

  • El evento dura 2 horas 59 minutos

    CAT

    La terrassa de l'Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC) acollirà per primera vegada una sessió de CSIC de Cine. Es projectarà la pel·lícula Lo imposible, dirigida per J.A. Bayona, que segueix la tràgica experiència d'una família durant el tsunami que va assolar les costes de l'oceà Índic el 2004.

    La projecció, en versió doblada amb subtítols accessibles i audiodescripció en castellà, comptarà amb una trobada prèvia en català complementària a la que es realitzarà a la sessió de Madrid. El director del centre Valentí Sallarès, Sara Figueras, de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, i Arantza Ugalde, de l’ICM-CSIC, abordaran els tsunamis i parlaran a més de les noves tecnologies que s'utilitzen per a detectar terratrèmols.

    L'obertura de portes serà a les 20.45 hores i el tancament a les 21.15 hores, quan començarà la trobada amb el personal investigador. No es permetrà l'entrada més tard d'aquesta hora i les places es podran ocupar segons l'ordre d'arribada. Les projeccions començaran pocs minuts després de les 22.00 hores.

    La trobada prèvia a la pel·lícula es podrà seguir en directe a través del canal de CSIC Divulga a YouTube i comptarà amb intèrprets de llengua de signes catalana i subtitulat en directe. A més, l'espai disposarà de bucle magnètic per als qui usin audiòfon i el públic amb discapacitat visual tindrà a la seva disposició receptors per a l'audiodescripció de la pel·lícula en castellà.

    Les persones que requereixin algun d'aquests serveis així com aquelles amb alguna mena de discapacitat podran sol·licitar les seves entrades escrivint a inclusion@csic.es.


    CSIC de Cine és un projecte de divulgació del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), impulsat per la seva Vicepresidència Adjunta de Cultura Científica i Ciència Ciutadana (VACC-CSIC) en col·laboració amb la Delegació del CSIC a Catalunya, el Real Jardín Botánico (RJB-CSIC) i l'Instituto Cajal (IC-CSIC), i amb suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) - Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

    Amb la reserva de les entrades es consenteix al CSIC la presa d'imatges de les persones assistents (adultes i menors), individualment o en grup. El seu ús serà destinat a la difusió d'aquesta iniciativa i de les activitats de cultura científica del CSIC, sense fins lucratius.


    ES

    La terraza del Instituto de Ciencias del Mar (ICM-CSIC) acogerá por primera vez una sesión de CSIC de Cine. Se proyectará la película Lo imposible, dirigida por J.A. Bayona, que sigue la trágica experiencia de una familia durante el tsunami que asoló las costas del océano Índico en 2004.

    La proyección, en versión doblada con subtítulos accesibles y audidescripción en castellano, contará con un encuentro previo en catalán complementario al que se realizará en la sesión de Madrid. El director del centro Valentí Sallarès, Sara Figueras, del Instituto Cartográfico y Geológico de Cataluña, y Arantza Ugalde, del ICM-CSIC, abordarán los tsunamis y hablarán además de las nuevas tecnologías que se utilizan para detectar terremotos.

    La apertura de puertas será a las 20:45 horas y el cierre a las 21:15 horas, cuando dará comienzo el encuentro con el personal investigador. No se permitirá la entrada más tarde de esta hora y las plazas se podrán ocupar según el orden de llegada. Las proyecciones comenzarán pocos minutos después de las 22:00 horas.

    El encuentro previo a la película se podrá seguir en directo a través del canal de CSIC Divulga en YouTube y contará con intérpretes de lengua de signos catalana y subtitulado en directo. Además, el espacio contará con bucle magnético para quienes usen audífono y el público con discapacidad visual tendrá a su disposición receptores para la audiodescripción de la película en castellano.

    Las personas que precisen de alguno de estos servicios así como aquellas con algún tipo de discapacidad podrán solicitar sus entradas escribiendo a inclusion@csic.es.


    CSIC de Cine es un proyecto de divulgación del Consejo Superior de Investigaciones Científica (CSIC), impulsado por su Vicepresidencia Adjunta de Cultura Científica y Ciencia Ciudadana (VACC-CSIC) en colaboración con la Delegación del CSIC en Cataluña, el Real Jardín Botánico (RJB-CSIC) y el Instituto Cajal (IC-CSIC), y con apoyo de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) - Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades.

    Con la reserva de las entradas se consiente al CSIC la toma de imágenes de las personas asistentes (adultas y menores), individualmente o en grupo. Su uso será destinado a la difusión de esta iniciativa y de las actividades de cultura científica del CSIC, sin fines lucrativos.


    Ver tráiler

    Preguntas frecuentes

    Hi ha entrades disponibles per a persones amb discapacitat?

    Sí, les persones que requereixin algun d'aquests serveis així com aquelles amb alguna mena de discapacitat podran sol·licitar les seves entrades escrivint a inclusion@csic.es.

    Què puc fer si vull cancel·lar només una part de les entrades reservades?

    En aquest cas, cancel·la la teva reserva i realitza’n una de nova amb el nombre d'entrades definitiu.

    Organizador