TASTE OF JAZZ
Sales end soon

TASTE OF JAZZ

A sensory experience of gastronomy and live music

By Micelio by Sasha

Date and time

Thursday, March 13 · 8:30 - 11pm CET

Location

Micelio By Sasha

80 Passeig de Sant Joan 08009 Barcelona Spain

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event
Eventbrite's fee is nonrefundable.

About this event

  • Event lasts 2 hours 30 minutes

Una noche especial, donde los sentidos se fusionan en un recorrido de sabores y acordes musicales. Cada plato de nuestro menú 100% sin gluten evoca la esencia del jazz, acompañado de un trío en vivo que marcará el ritmo de la cena.

El ticket incluye:

Menú 100% sin gluten:

  • Pan casero sin gluten con mantequilla ahumada y carbón activo.
  • Mix de quesos: cremoso con confitura de pimentón. Cremoso de cabra con reducción de dátiles y jalapeños. Acompañado de un mix de pan artesanal sin gluten.
  • Anchoas del Cantábrico con reducción de dátiles y jalapeños (no es picante), cremoso de ciboulette y pan brioche casero sin gluten.
  • Hummus de albahaca con pomodorini al fileto y piñones.
  • Carpaccio de pez mantequilla.
  • Tartar de atún marinado en kimchi con aguacate laminado y tostadas artesanales de maíz.
  • Mix de postres sorpresa.

Bebidas:

  • 1 cóctel de bienvenida.
  • 2 consumiciones a elección: cerveza, vino, refresco o agua.

Música en vivo: Trío de jazz durante toda la cena.

Si necesitas una opción vegana, escríbenos a hola@miceliobysasha.com y cuéntanos tu preferencia. Recibimos solicitudes de cambio hasta el 10 de marzo para asegurar una propuesta personalizada para ti.

Un concierto para tus sentidos

Plazas limitadas. Reserva tu lugar!


______

EN

A special night where the senses merge in a journey of flavors and musical chords. Every dish in our 100% gluten-free menu has been designed to evokes the essence of jazz, accompanied by a live trio setting the rhythm of the evening.

The ticket includes:

100% Gluten-Free Menu:

  • Homemade gluten-free bread with smoked butter and activated charcoal.
  • Cheese selection: creamy cheese with paprika jam. Goat cheese with date and jalapeño reduction. Served with a mix of artisanal gluten-free bread.
  • Cantabrian anchovies with date and jalapeño reduction (not spicy), chive cream, and homemade gluten-free brioche.
  • Basil hummus with pomodorini al fileto and pine nuts.
  • Butterfish carpaccio.
  • Tuna tartare marinated in kimchi with sliced avocado and artisanal corn toast.
  • Surprise dessert selection.

Drinks:

  • 1 welcome cocktail.
  • 2 drinks of your choice: beer, wine, soft drink, or water.

    Live Music: Jazz trio performing throughout the dinner.

If you need a vegan option, email us at hola@miceliobysasha.com and let us know your preference. Requests for menu changes are accepted until March 10 to ensure a tailored experience for you.

✨ A concert for your senses

Limited spots available.

Book your seat now!

Organized by